BIOGRAFIE:

Trisha werd geboren te Turnhout op 15 maart 1983 onder het sterrenbeeld ‘Vissen’ en de laatste jaren is ze woonachtig in het Westvlaamse Deerlijk.

Ze behaalde haar diploma "Kantooradministratie en gegevensbeheer", een getuigschrift "Bedrijfsbeheer" en volgde één jaar "Onthaal- en PR-assistente”.

Ze groeide op met muziek van Vlaamse artiesten zoals Willy Sommers, Will Tura, Salim Seghers, Paul Severs, Mieke, Dana Winner, e.a. Als tiener maakte ze de rage van de playbackshows mee en vaak stond ze op de bühne om nummers te vertolken van o.a. Sha-Na, Def Dames Dope en Shania Twain.

Toen ze 18 werd, was het tijd voor het grotere werk. Ze startte met deelnames aan diverse Miss- en Fashionverkiezingen. Ze deed hier heel wat podiumervaring op en haar geliefkoosde proef was steeds ‘de Persoonlijke Act’ waar zij uiteraard telkens koos voor het live-zingen van één van haar favoriete songs.

In 2004 werd ze verkozen tot ‘Miss Mol’ en later datzelfde jaar tot tweede eredame ‘Miss Mannequin BeNeLux’. In 2016 werd ze ‘Junior Fashion Model 2006’.

Trisha nam ook deel aan diverse zangwedstrijden, volgde privé-zanglessen en muziekles.

Haar professionele carrière begon op 18 augustus 2009 met het nummer ‘Bij Jou Zijn’ dankzij wijlen Ignace Crombé.

Haar populairste song is BILLEN TRILLEN