Meer en Meer

Trisha DeHoogsteTijd 3000x3000

Single "Meer en Meer" nu verkrijgbaar via iTunes, Spotify & Deezer

Vorig jaar in de zomer maakte zangeres Trisha (38) haar comeback. Met de single “De Hoogste Tijd” maakte ze vooral een vuist tegen racisme en zinloos geweld. Door de verstrengde coronamaatregelen was het echter een moeilijke periode om optimaal promotie voor haar single te kunnen maken. Tot op de dag van vandaag hebben we trouwens allemaal nog steeds af te rekenen met dit verschrikkelijke virus! Net zoals bij vele collega’s is de honger bij Trisha om terug te mogen optreden zeer groot. Stilletjes afwachten is niet aan haar besteed en daarom probeert ze met haar nieuwe single “Meer En Meer” opnieuw een gooi te doen naar Nationaal succes! Dit keer koos ze voor een vlot popschlager nummer geschreven en gecomponeerd door Dennie Damaro. Producer Bart Claus stond opnieuw in voor de productie en het team van Krijn Jonckheere maakte een professionele muziekclip. De single “Meer En Meer” is meteen de voorloper van een nieuw album waar momenteel hard aan gewerkt wordt.

-Single “Meer En Meer” verkrijgbaar op CD “Piraten Muziek Uit Vlaanderen - deel 3“ te bestellen aan € 10 + verzendkosten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Album Dennie Damaro DEEL 3 400px

-Single “Meer En Meer” verkrijgbaar op CD “Idolen Van Toen En Nu - deel 1” , verkrijgbaar vanaf 24 mei 2021, te bestellen aan € 15 + verzendkosten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Album Idolen van toen en nu 400px